Facebook Twitter print

A BlueBiznek hála, Ön és munkatársai ingyen repülhetnek

A BlueBiz az AIR FRANCE, a KLM, az Alitalia és a Delta Air Lines közös hűségprogramja cégek számára.
A program lényege: ha a cég alkalmazottai utazásaik során a négy légitársaság valamely járatát veszik igénybe, Blue Crediteket  gyűjtenek a cégnek, amelyek a későbbiekben repülőjegyekre  cserélhetőek. Ezzel a cégek könnyűszerrel spórolhatnak utazási költségeiken, hiszen 1 Blue Credit 1 forintot ér, melyet repülőjegy vásárlásra fordíthatnak útvonalhálózatunk bármely célállomására.
load

Blue Credit gyűjtés

Szárnyaljon pontjai segítségével!

Kollégái az AIR FRANCE, KLM, Alitalia vagy Delta Air Lines egyikével fognak repülni? Akkor cége máris gyűjti a Blue Crediteket. Foglaláskor mindig adja meg cége  BlueBiz számát.

Egyszerű és automatikus

Az utazás után az Önnek járó Blue Crediteket automatikusan jóváírjuk a cég BlueBiz számláján. A Blue Creditek a gyűjtés megkezdésének évétől számított 2 évig maradnak érvényben. Például, ha Ön 2011. júliusában gyűjtött Blue Crediteket, azok 2013. december 31-ig érvényesek.

Blue Credit ponttáblázat

Minden út a cég részére Blue Crediteket jelent az érvényben levő ponttáblázatnak megfelelően. 

Példák:

  • 5 darab Budapest-Amsterdam-New York oda-vissza út a KLM turista osztályán (T) = 20 000 Blue Credit
  • 10 darab Budapest- Párizs  oda-vissza út az Air France business osztályán (J) = 160 000 Blue Credit

Összesen 180 000 Blue Creditet írunk jóvá a cég BlueBiz számláján.  Ezért a Creditért 180 000 Ft összegben tud repülőjegye(ke)t  igényelni.


Ponttáblázat

Gyűjtsön Blue Crediteket és Flying Blue mérföldeket!

Flying Blue törzsutas program tagjai továbbra is megkapják az utazásaikért járó mérföldeket és igénybe vehetik az ezzel járó el?nyöket.

Minden repülés alkalmával:

  • a cég Blue Crediteket kap,
  • A Flying Blue törzsutasprogram tagjai továbbra is megkapják az utazásaikért járó mérföldeket.

Egy kattintással elérhető Blue Creditek!

A személyre szabott céges felületen keresztül Ön bármikor elérheti Blue Creditjeit, kérheti azok jóváírását, ha utazás előtt elfelejtette megadni BlueBiz számát.

Az Ön BlueBiz számlája

Mi a teendő foglaláskor?

Amikor repülőjegyet foglal a www.airfrance.hu, www.klm.hu, www.alitalia.com, www.delta.com oldalakon vagy utazási irodájánál,  ne felejtse el megadni a BlueBiz számát (pl.HU12345*).

 

Figyelem: a Creditek jóváírásához minden repülőjegyet abban az országban kell megvásárolni, ahol a BlueBiz számla megnyitásra került.