Facebook Twitter print

A BlueBiznek hála, Ön és munkatársai ingyen repülhetnek

A BlueBiz az AIR FRANCE, a KLM, az Alitalia és a Delta Air Lines közös hűségprogramja cégek számára.
A program lényege: ha a cég alkalmazottai utazásaik során a négy légitársaság valamely járatát veszik igénybe, Blue Crediteket  gyűjtenek a cégnek, amelyek a későbbiekben repülőjegyekre  cserélhetőek. Ezzel a cégek könnyűszerrel spórolhatnak utazási költségeiken, hiszen 1 Blue Credit 1 forintot ér, melyet repülőjegy vásárlásra fordíthatnak útvonalhálózatunk bármely célállomására.
load

Blue Credit felhasználás

Váltsa be Blue Creditjeit ingyen jegyekre és upgrade-re

A cége által gyűjtött Blue Crediteket bármikor beválthatja az AIR FRANCE, KLM, Alitalia és Delta Air Lines járataira szóló repülőjegyre vagy upgrade-re. Az így szerzett BlueBiz jegyeket vagy upgrade-eket a cég bármely alkalmazottja felhasználhatja.

A Blue Creditek átszámítása könnyű.

Megszerzett Blue Credit-jeit az alábbi egyszerű módszer alapján válthatja repülőjegyekre vagy upgrade-ekre:

1 Blue Credit = 1 HUF

BlueBiz jegyek

Egyszerű…

A BlueBiz-zel Blue Credit-jeit kezelni könnyebb mint valaha, mivel 1 Blue Credit 1 forintnak felel meg.  Győződjön meg róla, hogy elegendő Blue Credit van a számláján a kiválasztott repülőjegyre? és máris megkapta BlueBiz jegyét.

Például: Ön 180 000 Blue Credittel rendelkezik. Ebből 180 000 forint értékű BlueBiz jegyet tud megvásárolni. Ha tehát Ön egy Budapest-New York járatot választ 134 000 forint értékben (adókkal együtt), akkor 134 000 Blue Creditet vonunk le számlájáról.

A fennmaradó 46 000 fel nem használt Blue Credit továbbra is a számláján marad és ezeket későbbi BlueBiz jegyek vásárlásánál ugyanúgy felhasználhatja.

…és rugalmas 

A Blue Creditek valamennyi foglalási osztályra, valamennyi úti célra kiállított jegyek és upgrade-ek esetében felhasználhatók az AIRFRANCE, KLM, Alitalia és Delta Air Lines járatain.

A BlueBiz jegyek  az alábbi feltételek mellett vehetőek igénybe:

 • Az ingyenjegyek az indulás előtti második munkanapig foglalhatók.
 • Összetett útvonalak esetében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a BlueBiz Helpdesk-kel az indulás előtt legkésőbb 3 munkanappal.
 • A BlueBiz jegyek csak teljes egészében (beleértve adókat, illetékeket) Blue Creditből vásárolhatók.
 • A Blue Creditek csak az AIR FRANCE, KLM, Alitalia és Delta Air Lines menetrend szerinti, a Blue Biz számla vezetésének országában publikus áraira válthatók be.
 • A BlueBiz jegyekre a választott foglalási osztály általános szabályai vonatkoznak.
 • Bármely változtatás vagy visszatérítés a BlueBiz ügyfélszolgálatán keresztül intézendő.
 • A jegyek módosításának díját Blue Credittel is ki lehet egyenlíteni. Módosítást a BlueBiz ügyfélszolgálaton keresztül kérhet minimum 3 munkanappal az indulás előtt.
 • Útvonal változtatás nem lehetséges.
 • A Blue Creditből vásárolt jegyek visszatérítése a Blue Creditek BlueBiz számlára történő visszautalását jelenti.

BlueBiz upgrade-ek

BlueBiz upgrade csak az AIRFRANCE, KLM és Alitalia által üzemeltetett járatokon igényelhető.

A BlueBiz upgrade  legalább 5 munkanappal (ennyi szükséges az igény feldolgozásához) az indulás előtt a megfelelően kitöltött igénylőlap leadásával kérhető.

BlueBiz upgrade értékét a következő módon határozzuk meg:

 • Az eredetileg vásárolt repülőjegy ára (+ adók) valamint az újonnan igényelt, magasabb foglalási osztály díjtétele (+ adók) közötti különbség
 • A díjtételek közötti különbséget Blue Creditekre váltjuk, amelyet BlueBiz számlájáról vonunk le.

BlueBiz upgrade-et a következő feltételek alapján állítunk ki:

A foglalást a sorban következő fedélzeti osztály első lehetséges foglalási alosztályára kell elkészíteni, a lent meghatározottak szerint. BlueBiz upgrade-et csak a számla helyi BlueBiz csapata állíthat ki.


Upgrade az Air France járatain

Upgrade a KLM járatain

Upgrade az Alitalia járatain

Igényeljen upgrade-et

Kezelje nyereményeit a legnagyobb biztonságban

A BlueBiz nyújtotta szolgáltatások megfelelő felhasználása érdekében csak az előzetesen megnevezett és felhatalmazott munkatárs intézheti a számla kezelését és a nyeremények igénylését, beváltását.
Lépjen be most BlueBiz fiókjába